Click here for lightsabers
  • Home
  • Help
  • Login
  • Register
Pages: [1] 2 3 ... 12   Go Down
Author Topic: UltraSabers Launcher v2.45 Windows Launcher  (Read 108847 times)
Deep
Administrator
Knight Commander
******

Force Alignment: 680
Posts: 921



« on: March 03, 2015, 11:56:35 PM »

Run installer "As Administrator". After installation, the Launcher and - in case of updates - the Maintenance Tool need to be run "As Administrator" as well to work properly. The Launcher is comaptible to Obsidian v3 and v4 sound boards, Emerald and Diamond.




<a href="http://www.youtube.com/watch?v=JvyRd6NuCJw&amp;feature=youtu.be" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=JvyRd6NuCJw&amp;feature=youtu.be</a>



<a href="http://www.youtube.com/watch?v=mJORRyxxR5Q&amp;feature=youtu.be" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=mJORRyxxR5Q&amp;feature=youtu.be</a>
« Last Edit: April 28, 2019, 10:28:54 AM by Racona Nova » Logged

Emory "Deep" Harris
www.ultrasabers.com

Racona Nova
Knight of the Obsidian Order
Moderator
Knight Commander
*****

Force Alignment: 1050
Posts: 4353


There is no good or evil....there's only power!


« Reply #1 on: March 06, 2015, 12:24:36 PM »

Do you still have to install the newest version first before installing the older ones? Or has that procedure become unnecessary?
Logged

Sig by Master Nero
Phantasm v3 LE (Obs v3) - AB w/ FoC AS---Manticore (Obs v3) - BR w/ FoC AS (QD)---Archon v2.1 (Obs v3) - RGBW Emerald

Racona Nova
Knight of the Obsidian Order
Moderator
Knight Commander
*****

Force Alignment: 1050
Posts: 4353


There is no good or evil....there's only power!


« Reply #2 on: March 07, 2015, 12:44:27 PM »

Aaaand a feature request that I've been missing after upgrading to the new launcher: the possibility of changing the master volume. In the new version you can only change the volume of the different sound files but not the master volume. Would be nice if you can add that in a future update Smiley
Logged

Sig by Master Nero
Phantasm v3 LE (Obs v3) - AB w/ FoC AS---Manticore (Obs v3) - BR w/ FoC AS (QD)---Archon v2.1 (Obs v3) - RGBW Emerald

Darth Milakos
Knight Lance Corporal
*

Force Alignment: -9
Posts: 47


« Reply #3 on: March 18, 2015, 01:14:17 PM »

In the US video of the V4 soundboard it says you can set to mute then reactive sound with a push of a button without plugging back in. How is this done?
Logged

Racona Nova
Knight of the Obsidian Order
Moderator
Knight Commander
*****

Force Alignment: 1050
Posts: 4353


There is no good or evil....there's only power!


« Reply #4 on: March 18, 2015, 01:19:15 PM »

The soundboard comes pre-installed with 8 sound fonts, one of them is a "silent" font. You change into configuration mode, then circle through the sound fonts until you get to the "Silence" font (the last one) and confirm that. How to switch into config mode etc. is explained in the Obsidian v4 intro video Smiley
Logged

Sig by Master Nero
Phantasm v3 LE (Obs v3) - AB w/ FoC AS---Manticore (Obs v3) - BR w/ FoC AS (QD)---Archon v2.1 (Obs v3) - RGBW Emerald

Darth Milakos
Knight Lance Corporal
*

Force Alignment: -9
Posts: 47


« Reply #5 on: March 18, 2015, 03:02:27 PM »

Racona Nova I watched The video but i can't seem to see which button unmutes the saber without plugging it back in.
Logged

Racona Nova
Knight of the Obsidian Order
Moderator
Knight Commander
*****

Force Alignment: 1050
Posts: 4353


There is no good or evil....there's only power!


« Reply #6 on: March 19, 2015, 12:09:15 PM »

It's the activation switch, too. You use it for all actions regarding sound font changing (expect for loading new sound fonts onto the board), so once you want to unmute your saber, simply switch to another font. You don't need the launcher for muting or unmuting a saber with the v4 board anymore.
Logged

Sig by Master Nero
Phantasm v3 LE (Obs v3) - AB w/ FoC AS---Manticore (Obs v3) - BR w/ FoC AS (QD)---Archon v2.1 (Obs v3) - RGBW Emerald

Darth Milakos
Knight Lance Corporal
*

Force Alignment: -9
Posts: 47


« Reply #7 on: March 19, 2015, 10:30:14 PM »

Thanks for letting me know I'll try to keep that in mind
Logged

Racona Nova
Knight of the Obsidian Order
Moderator
Knight Commander
*****

Force Alignment: 1050
Posts: 4353


There is no good or evil....there's only power!


« Reply #8 on: March 20, 2015, 01:36:31 PM »

You're welcome...if you ever happen to forget that, we will remind you of it Smiley
Logged

Sig by Master Nero
Phantasm v3 LE (Obs v3) - AB w/ FoC AS---Manticore (Obs v3) - BR w/ FoC AS (QD)---Archon v2.1 (Obs v3) - RGBW Emerald

Noctis
The Luminous Shadow
Knight Commander
*

Force Alignment: 530
Posts: 3262


Be who you are and say what you feel


« Reply #9 on: March 23, 2015, 02:03:53 PM »

Do you still have to install the newest version first before installing the older ones? Or has that procedure become unnecessary?

Did we ever get a firm answer on this?  I haven't played with the new launcher yet, but I need to adjust the sensitivity of my "false triggers."  I'm sure the obvious thing is to just uninstall the old launcher, install the new one, and then re-install the old one (just to be safe), but I would still like to know the answer.  Smiley
Logged

Racona Nova
Knight of the Obsidian Order
Moderator
Knight Commander
*****

Force Alignment: 1050
Posts: 4353


There is no good or evil....there's only power!


« Reply #10 on: March 23, 2015, 03:20:55 PM »

Not yet, but we should stick to the old procedure as long as we don't know for sure Smiley
Logged

Sig by Master Nero
Phantasm v3 LE (Obs v3) - AB w/ FoC AS---Manticore (Obs v3) - BR w/ FoC AS (QD)---Archon v2.1 (Obs v3) - RGBW Emerald

FireStormJRVW
Knight Aspirant
*

Force Alignment: -3
Posts: 12


"Red leader Standing by."


« Reply #11 on: April 15, 2015, 03:43:04 PM »

Now I think I have a version 3 soundboard
will this V4 software work with a V3 soundboard ?

In all honesty I don't know if I have a V2 or a V3.

Does it matter? How can I find out which version I need to download?
Logged

Lock S-Foils in attack position!

FireStormJRVW
Knight Aspirant
*

Force Alignment: -3
Posts: 12


"Red leader Standing by."


« Reply #12 on: April 15, 2015, 04:24:55 PM »

Ah Nevermind, I figured it out.  Grin The answer is No. it will not work.

If the Serial number starts with a 13XXXXX its a v3

Good to know!
Logged

Lock S-Foils in attack position!

Racona Nova
Knight of the Obsidian Order
Moderator
Knight Commander
*****

Force Alignment: 1050
Posts: 4353


There is no good or evil....there's only power!


« Reply #13 on: April 16, 2015, 11:39:27 AM »

Ah, actually it's a v3 when the Serial # is 121xxx and so on. So this launcher (as well as the Mac launcher) works with v3 sound boards Smiley

If it's even 13xxxxx, then it's the newest v4 board, I think. But you will only have it when you participate in the beta testing program. Otherwise you need to wait until its official release...
Logged

Sig by Master Nero
Phantasm v3 LE (Obs v3) - AB w/ FoC AS---Manticore (Obs v3) - BR w/ FoC AS (QD)---Archon v2.1 (Obs v3) - RGBW Emerald

Deep
Administrator
Knight Commander
******

Force Alignment: 680
Posts: 921



« Reply #14 on: April 16, 2015, 01:13:30 PM »

Ah Nevermind, I figured it out.  Grin The answer is No. it will not work.

If the Serial number starts with a 13XXXXX its a v3

Good to know!

The v4 Launcher does work with v3 soundboards.  We use it every day.
Logged

Emory "Deep" Harris
www.ultrasabers.com

Pages: [1] 2 3 ... 12   Go Up
Send this topic | Print
Jump to: