Click here for lightsabers
  • Home
  • Help
  • Login
  • Register
Pages: [1]   Go Down
Author Topic: Volume Adjustment Bug in Diamond Controller  (Read 102 times)
RazzLDazzle
Force Sensitive
*

Force Alignment: 0
Posts: 2


« on: November 07, 2017, 07:35:46 PM »

Hey Ultrasabers Team and Community!

I recently purchased a saber with the new Diamond Controller to find that the volume modifications made within the configuration utility had no effect on the output sound of the board.  Modifying the sounds in audacity, has no effect either. 

Doing some research on the forums here, it looks like this has been a problem for the past six months at least.  There is a topic from April of 2017 where the US Team Rep response was that they were aware of the bug and it would be fixed in the next update. 

However, it has been over six months and multiple updates later with seemingly no more results.  I was wondering if this is still a widespread problem, and if so, when it is planned to be addressed by. 

I'd greatly appreciate any information anyone can provide.

Thank you for your time and have a lovely day!  Cheesy

Very respectfully,
RazzLDazzle
Logged

Akheron
Knight Sergeant
*

Force Alignment: 17
Posts: 83


"The middle path is the way to wisdom."


« Reply #1 on: December 05, 2017, 10:22:48 PM »

Oh, I just started a thread on this, I should have run a search first Embarrassed

Yes, I'm having this issue as well. Got a nice font I'd really like to use, but this auto-maximize bug is making it sound all phony.
Logged

Ultrasabers what I own:

Dark Initiate LE V4 - Diamond
Dark Apprentice LE V4 - Diamond
Bellicose - Emerald, ObsidianV4
Apprentice V4 - Tri-Guardian Blue, ObsidianV4
Crimson Scorpion - Blazing Red, Silver FoC, ObsidianV4 <- Raffle Prize Smiley

Pages: [1]   Go Up
Send this topic | Print
Jump to: