Click here for lightsabers
  • Home
  • Help
  • Login
  • Register
Pages: [1]   Go Down
Author Topic: diamond won't connect  (Read 1035 times)
Theorus Morkat
Knight Lance Corporal
*

Force Alignment: 20
Posts: 53



« on: March 28, 2018, 09:28:45 AM »

i uninstalled and reinstalled the launcher, plugged it in, turned it on,, plugged it in turned on, idk what to do to connect it im running windows 10 and the latest version of the launcher (2.45 i think)
Logged

Owned:
Standard issue v3 Violet Amethyst
Dark sentinel CG (MB)
Bellicose diamond FIRST PRESET BR PULSE PO, SILVER FoC

Wishlist:
Consular- tri green, premium sound
Sentinel v4 LE ,windowed,Premium Sound SRD
Emperorís hand, diamond

Light side points please

Racona Nova
Knight of the Obsidian Order
Moderator
Knight Commander
*****

Force Alignment: 1107
Posts: 4714


There is no good or evil....there's only power!


« Reply #1 on: March 28, 2018, 11:15:29 AM »

Try the following:

1. Use a different USB cord - one that supports data transfer. Some cords are charging-only, those won't work!
2. Try a USB 2.0 port and/or a self-powered USB 2.0 hub! Win 10 can cause problems if the saber is connected to a USB 3.0 port.
3. Install the launcher as administrator (right-click on the setup.exe, choose "Run as Administrator"), run the Maintenance Tool if necessary (also as administrator) and run the launcher (also as administrator). Windows needs that in order to properly communicate with the saber.
Logged

Sig by Master Nero
Phantasm v3 LE (Obs v3) - AB w/ FoC AS---Manticore (Obs v3) - BR w/ FoC AS (QD)---Archon v2.1 (Obs v3) - RGBW Emerald

Theorus Morkat
Knight Lance Corporal
*

Force Alignment: 20
Posts: 53



« Reply #2 on: March 28, 2018, 02:12:47 PM »

Try the following:

1. Use a different USB cord - one that supports data transfer. Some cords are charging-only, those won't work!
2. Try a USB 2.0 port and/or a self-powered USB 2.0 hub! Win 10 can cause problems if the saber is connected to a USB 3.0 port.
3. Install the launcher as administrator (right-click on the setup.exe, choose "Run as Administrator"), run the Maintenance Tool if necessary (also as administrator) and run the launcher (also as administrator). Windows needs that in order to properly communicate with the saber.

Thank you! it was issue the particular usb port, i was using a 3.0 luckily i have also have 2.0 on my laptop every thing is up and running and I'm having a blast really making this particular saber my own
Logged

Owned:
Standard issue v3 Violet Amethyst
Dark sentinel CG (MB)
Bellicose diamond FIRST PRESET BR PULSE PO, SILVER FoC

Wishlist:
Consular- tri green, premium sound
Sentinel v4 LE ,windowed,Premium Sound SRD
Emperorís hand, diamond

Light side points please

Racona Nova
Knight of the Obsidian Order
Moderator
Knight Commander
*****

Force Alignment: 1107
Posts: 4714


There is no good or evil....there's only power!


« Reply #3 on: March 29, 2018, 12:09:46 PM »

Good to hear that! Have fun then Smiley
Logged

Sig by Master Nero
Phantasm v3 LE (Obs v3) - AB w/ FoC AS---Manticore (Obs v3) - BR w/ FoC AS (QD)---Archon v2.1 (Obs v3) - RGBW Emerald

chalion
Knight Commander
*

Force Alignment: 271
Posts: 1368



« Reply #4 on: April 26, 2018, 05:07:20 PM »

I was having a similar problem connecting. Did not realize the micro USB that came with the charger would not allow data connection to the saber.

Thank you for helping solve my problem by helping someone with theirs.

Point to you both.
Logged



26 diamond lightsaber and counting

Pages: [1]   Go Up
Send this topic | Print
Jump to: