Click here for lightsabers
  • Home
  • Help
  • Login
  • Register
Pages: [1]   Go Down
Author Topic: information to restore my saber the guardian original with all effect by default  (Read 2235 times)
Cal8591
Knight Aspirant
*

Force Alignment: 0
Posts: 15


« on: February 17, 2020, 10:22:43 PM »

Hello Miss, Sir I explain to you my concern on Saturday I received my lightsaber ultrasaber, all works correctly until yesterday I want to restore my lightsaber to its original state with all the effects that I have configured to resume that ca silk effects sound effect in general my computer to plant and corrupt my configuration and savor how to go back to the presets of my the guardian
Logged

KaiserSosay
Duke of the Diamond Order
Knight Commander
*

Force Alignment: -738
Posts: 1666


« Reply #1 on: February 17, 2020, 10:59:04 PM »

What sound board do you have in your saber?
Is it V3, V4 or a diamond board?
 I haven't had a V3 or V4 in a while so I will try to help you there.
   If you have a diamond board, you need to run  diagnostics on your saber from the ultrasabers editing program. Once you run the diagnostics the "reset to default" will become available.
Logged


Cal8591
Knight Aspirant
*

Force Alignment: 0
Posts: 15


« Reply #2 on: February 18, 2020, 02:26:34 AM »

hello to answer your question if the sound card and a v 3 or v4 what are the differences between the two
Logged

KaiserSosay
Duke of the Diamond Order
Knight Commander
*

Force Alignment: -738
Posts: 1666


« Reply #3 on: February 18, 2020, 02:31:18 AM »

V3 has one memory slot. When you plug it in to the computer, it appears empty.
V4 has multiple slots and when you plug into the computer you can see the different spaces and the fonts in them.

 Looking at the boards you would see no difference.  They have the same connect, mini usb. Diamond board has micro usb.
 Lite sound has no connection.
Logged


Cal8591
Knight Aspirant
*

Force Alignment: 0
Posts: 15


« Reply #4 on: February 18, 2020, 04:36:54 AM »

I have several locations when I connect the saber to a computer.
Logged

KaiserSosay
Duke of the Diamond Order
Knight Commander
*

Force Alignment: -738
Posts: 1666


« Reply #5 on: February 18, 2020, 04:45:25 AM »

Several?!?

 You mean two?

 The one closest to the switch is an Emerald Driver port. Only for changing the led's colors.
The second port, closest to the speaker, is for the sound board.
If you plug into the port by the speaker, enter the Ultrasabers editing program, you will see an empty sound board (V3) or you will see maybe 4 to 6 memory banks/slots (V4).

What do you see when you plug into your computer?
Logged


KaiserSosay
Duke of the Diamond Order
Knight Commander
*

Force Alignment: -738
Posts: 1666


« Reply #6 on: February 18, 2020, 05:02:58 AM »

Sorry I re-read your comment.


 You plug into your computer and have several slots?
You have a V4.
What is listed in those slots?  Episode 1,2 and so on?
 Or nothing?
 
 If nothing, then you will need to reload your sound files.
Logged


Cal8591
Knight Aspirant
*

Force Alignment: 0
Posts: 15


« Reply #7 on: February 18, 2020, 07:10:26 AM »

here is the list obsidan sith episode 1 2 3 4 5 6 darth if i remember its good
Logged

KaiserSosay
Duke of the Diamond Order
Knight Commander
*

Force Alignment: -738
Posts: 1666


« Reply #8 on: February 18, 2020, 07:18:24 AM »

So all those fonts are listed when you plug into the computer?

 Why are you trying to reset the saber?
What exactly are you trying to get back to default?

Sounds?

Lights?

 Sensitivity of movements?

Please describe the problem with more details.
 
Logged


Cal8591
Knight Aspirant
*

Force Alignment: 0
Posts: 15


« Reply #9 on: February 18, 2020, 07:43:23 AM »

here is the list obsidan sith episode 1 2 3 4 5 6 darth if i remember its good
Logged

Cal8591
Knight Aspirant
*

Force Alignment: 0
Posts: 15


« Reply #10 on: February 18, 2020, 08:22:37 AM »

I will send you a capture of the software with all the empty sections that it is silk for the movements, the light and the sounds.
Logged

KaiserSosay
Duke of the Diamond Order
Knight Commander
*

Force Alignment: -738
Posts: 1666


« Reply #11 on: February 19, 2020, 12:07:19 PM »

Send the picture and I'll try to help you out!

 You might need to reload the sound files.
Logged


Cal8591
Knight Aspirant
*

Force Alignment: 0
Posts: 15


« Reply #12 on: February 19, 2020, 12:10:42 PM »

good evening everyone.

           thank you for your help to solve my problem with my lightsaber I managed to solve my problem with your help.
when my pc to crash in full work to make my personalistion of my program it it and put in error I managed to put it back by default.
Logged

KaiserSosay
Duke of the Diamond Order
Knight Commander
*

Force Alignment: -738
Posts: 1666


« Reply #13 on: February 19, 2020, 12:14:44 PM »

So ...you got it working again?
Logged


Pages: [1]   Go Up
Send this topic | Print
Jump to: