Click here for lightsabers
  • Home
  • Help
  • Login
  • Register
Pages: [1]   Go Down
Author Topic: Ultrasaber launcher  (Read 1432 times)
Romale
Force Sensitive
*

Force Alignment: 0
Posts: 2



« on: March 23, 2021, 07:45:49 AM »

Iím totally new to this site and got my first saber, Diamond saber, I totally am happy with it thus far. Iím looking through the site and Iím not sure where to go to find the launcher. Iím sure that I will laugh about how easy it was to find if someone would help to tell me where I need to go to get it
Logged

Cyclops942
Knight Commander
*

Force Alignment: 506
Posts: 2866


ASU Quidditch -- Brooms up!


« Reply #1 on: March 23, 2021, 11:40:54 AM »

Look at the sticky threads in this forum (The Obsidian Order).  Whether you need the Windows version or the Mac version, there is a thread for you. 
Logged

LEGEND: 🔇= Stunt, 🔊= V4 Premium Sound, ⚡= Flash on Clash, 💎= Diamond Controller

__Aeon LE v3 🔇 in CG  __Initiate v2 🔇 in FO  __Initiate v2 🔇 in AB  __Dark Apprentice LE v5 🔇 in AS  Dark Catalyst in BH 🔊 ⚡AS  __Crimson Scorpion 🔊 BR⚡GB  __Azure Fallen 💎 in DVA fading to VA , ⚡ AS  __Frankensaber 💎 in SY fading to CG with ⚡ GB  ó Currently traveling with co-owner

Light Side points preferred, when warranted

MercuryKungFu
Knight Commander
*

Force Alignment: 110
Posts: 582


Let It All Go. Fear, Doubt, And Disbelief


« Reply #2 on: April 19, 2021, 10:58:08 PM »

I would suggest using it on a Windows system with USB 2.0 and not USB 3.0.
Logged


VFX_Jonny
Force Sensitive
*

Force Alignment: 0
Posts: 4


« Reply #3 on: October 06, 2021, 01:16:41 PM »

Can anyone help?

This is quite literally the first ever forum I have been on and I find it incredibly hard to Navigate to find answers. I've bought my first ever Ultra Saber, one that is equipped with a diamond controller, I managed to find the launcher (UltraSabers Launcher v2.45) and installed.

No matter what I do, it is not picking up the lightsaber, its just says constantly "Device disconnected. Auto-connection enabled.
Check if the board is powered by the battery pack, turned on and connected to your computer. If it still can't connect, try to unplug and replug the USB cable and/or restart the board"

I installed with it connected and powered on, I have turned it off and on again, run in admin mode, uninstalled and reinstalled the launcher, trying with it connected and unconnected, I have recharged the batteries, and still absolutely nothing.

Is there anything I am missing?

Can anyone help?

Thanks in advanced.
Logged

KaiserSosay
Duke of the Diamond Order
Knight Commander
*

Force Alignment: -735
Posts: 1648


« Reply #4 on: October 06, 2021, 01:52:27 PM »

Can anyone help?

This is quite literally the first ever forum I have been on and I find it incredibly hard to Navigate to find answers. I've bought my first ever Ultra Saber, one that is equipped with a diamond controller, I managed to find the launcher (UltraSabers Launcher v2.45) and installed.

No matter what I do, it is not picking up the lightsaber, its just says constantly "Device disconnected. Auto-connection enabled.
Check if the board is powered by the battery pack, turned on and connected to your computer. If it still can't connect, try to unplug and replug the USB cable and/or restart the board"

I installed with it connected and powered on, I have turned it off and on again, run in admin mode, uninstalled and reinstalled the launcher, trying with it connected and unconnected, I have recharged the batteries, and still absolutely nothing.

Is there anything I am missing?

Can anyone help?

Thanks in advanced.


Are you positive you are using a DATA cable? You must use a data cable not just a simple power cable.
That's usually the first problem people encounter. 
Logged

VFX_Jonny
Force Sensitive
*

Force Alignment: 0
Posts: 4


« Reply #5 on: October 06, 2021, 02:02:48 PM »

The cable I am using is the cable provided with the saber.

Is this not a data cable?
Logged

KaiserSosay
Duke of the Diamond Order
Knight Commander
*

Force Alignment: -735
Posts: 1648


« Reply #6 on: October 06, 2021, 02:23:40 PM »

If you bought the cable with your saber it should be a data transfer cable. Should be.
Logged

Cyclops942
Knight Commander
*

Force Alignment: 506
Posts: 2866


ASU Quidditch -- Brooms up!


« Reply #7 on: October 07, 2021, 07:23:04 AM »

If you bought the cable with your saber it should be a data transfer cable. Should be.

Notice the emphasisÖ try another cable, just to be sure.  Every once in a while, even new cables break, or are defective.  The one I got was one of these, and I spent a long time trying various ports on my computer, different USB hubs, and tearing out what little hair I had left, and I finally tried a different cable, and that worked.
Logged

LEGEND: 🔇= Stunt, 🔊= V4 Premium Sound, ⚡= Flash on Clash, 💎= Diamond Controller

__Aeon LE v3 🔇 in CG  __Initiate v2 🔇 in FO  __Initiate v2 🔇 in AB  __Dark Apprentice LE v5 🔇 in AS  Dark Catalyst in BH 🔊 ⚡AS  __Crimson Scorpion 🔊 BR⚡GB  __Azure Fallen 💎 in DVA fading to VA , ⚡ AS  __Frankensaber 💎 in SY fading to CG with ⚡ GB  ó Currently traveling with co-owner

Light Side points preferred, when warranted

Pages: [1]   Go Up
Send this topic | Print
Jump to: